Inte tjock ännu :(

Diva är fortfarande inte tjock. Hon har kräkts, varit extra trött och både bröstvårtorna och själva brösten har blivit betydligt större. Hon håller på att bädda ner allt som hamnar i bädden och beter sig som en liten valp när hon väl är vaken. Några veckor efter parningen fick hon hormonsvallningar och flämtade massa, visste inte hur hon skulle ligga och gnällde för minsta lilla… Men magen är fortfarande av normal storlek. Ja, se för er själva… Man ser att magen (där den vita pälsen är) är betydligt mindre än bröstkorgens höjd (den mörka pälsen).

Diva

Hon parades någon gång mellan den 22-27 november och standard är att hundar går i 63 dygn vilket innebär att hon borde föda någongång mellan 23-28 januari. Alltså är det 9-14 dagar kvar till det att hon ska föda. Tycker verkligen att man borde se något.

Loka svällde upp hur mycket som helst de sista två-tre veckorna, men då hade hon ju också fem respektive sex valpar. Om Diva skulle ha bara en eller två valpar kanske hon inte blir lika tjock…? Eller så är det skendräktighet. Vore otroligt tråkigt i sådana fall.

Vad har ni för erfarenheter av tikar som närmar sig valpning?

Besök gärna vår hemsida: http://tds.plstudios.se/

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.