Lite hjälp på vägen

Drygt 2 timmar till nedsläpp. Ikväll är det en viktig match mot Clemensnäs HC i Umeå Arena. Gör Björklöven sitt borta mot Piteå och vi vinner går vi förbi piteå och upp på en 4:e placering. Vinner Luleå mot Rebels vilket är mindre troligt och vi vinner mot Clemens tar vi tillbaka 2:a placeringen. Själv sitter jag hemma med fortsatt hosta och lätt huvudvärk. Så jag kommer inte spela ikväll vilket känns väldigt, väldigt trist, drygt och instängt.

För er som inte är sjuk tycker jag mycket väl kan ta bilen eller en frisk promenad till hallen och kika lite hockey. Ta med någon bekant, familjen, arbetskompisen eller någon annan och tillbringa Onsdags kvällen på ett bättre sätt än vad jag kommer att göra.

Kom och kolla 19.00. Här är lite hjälp för dig som inte hittat till matcherna tidigare.

 

 

Övriga matcher ikväll är Kalix mot Boden. En match jag tippar Boden tar hem. I övriga Div 1 spelar vännerna och de gamla ex-löven Maxim och Jens lag Nybro mot Västervik. Nybro går bra i Div 1 F där de 4 topplagen har ryck med några poäng från laget på 5:e plats. Även gamla ex-löven Anton Edlund, Gislaved samt Axman och Ternelius, Mörrum har match i sina respektive serier. Messy´s Västerås tar emot almtuna i Allsvenskan.

 

/ # 12

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.