Förlust

Tyvärr så fick vi inte med oss några poäng hem ifrån Lombiahallen. Matchen mot Kiruna IF blev som väntat jämn och det var bra tempo ifrån hemmalaget direkt från start, tycker det tar ett tag innan vi kommer in i matchen ordentligt vilket är väldigt synd. Redan efter 03.37 får de in ledningsmålet och vi får kämpa i uppförsbacke direkt. Efter halva perioden börjar vi komma in lite i vårat raka och skridskostarka spel vilket ger resultat när våran första kedja genom Christoffer Forssén sätter 1-1. Kiruna tar återigen ledningen med mindre än 3 minuter kvar av perioden i power play.
Den andra perioden bjöd på fortsatt jämnt spel och Kiruna fortsätter vara farliga i sina kontringar och efter 2 minuter in får de ett friläge på en snabb spelvändning och sätter 3-1 genom målfarliga Kim Sunna. 
Det är i den sista perioden vi visar att vi är ett lag som man aldrig kan räkna bort, vi jobbar och sliter tillsammans som ett lag på ett underbart sätt, radar upp chans på chans. Det enda som är så synd att det är först i sista perioden som det kommer fram och inte tidigare. Matchen slutar 3-2 till Kiruna efter ett reduceringsmål av Fredrik Sandström, vi vinner skotten i matchen med 35-27 och skapar många lägen att kvittera på i slutminuterna av matchen. Tycker alla i laget gör en härlig insats, lite extra beröm ger jag till #35 Emanuel Gabrielsson som håller oss kvar i matchen och #2 Peter Rundblad som spelar stabilt och bra i 60 minuter.
Orkar inte analysera så mycket mer just nu utan vi får ta med oss det härliga spelet från tredje perioden till träningarna kommande vecka!

Annars händer det inte mycket här i bussen, det rullar någon film som jag inte orkat hänga med i, annars sitter grabbarna med sina datorer eller sover, själv sitter jag och kollar på lite Big Bang Theory. Vi förväntas vara hemma vid 4-5 tiden imorgon och jag lider me dom i laget som ska upp och jobba eller plugga. 

/ # 44

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Shanahan

    Ni är fan riktiga hjältar som åker hela vägen till Kiruna för att försvara Umeås rätta färger, stort att ni offrar så mycket tid till det! Teg kommer alltid att vara hockeyns själ i Umeå, klass, hjärta och tradition. Kul blogg fortsätt så!

  2. Doan

    Instämmer helt med föregående, är det någon förening i Umeå som har ett bra varumärke så är det Tegs sk.

  3. Viktor Schill

    Svar till Shanahan (2010-10-24 23:18)
    Vi ska försöka försätta underhålla er med rolig och spännande läsning. Jag själv känner att om man inte älskat hockeyn så mycket som man gör, hade man nog inte orkat lägga ner den tid som man gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.