Floskeltoppen

Inne på en ny vecka med nya matcher och träningar. I ett lag med 24 spelare, 2 tränare och 2 matrialförvaltare så blir det allmänt mycket snack om allt möjligt i omklädningsrummet, på bussen osv. Så ibland kan det ju hända att det som slinker ut ur munnen inte kommer ut på det sätt som det är tänkt, så kallade floskler eller grodor. Vi här på bloggen hade tänkt uppdatera er med de floskler som kommer fram, sen kanske göra någon form av röstning när vi fått ihop några stycken så ser vi vilken floskel som ni gillade mest.

Vi mjukstartar lite så jag bjuder er på en egen floskel som skedde inför tredjeperioden i vinstmatchen den 25/9 mot Kiruna på hemmaplan. Innan vi skulle gå ut på isen skulle vi peppa och jag säger:
"Kom igen nu boys, de ska få en jävligt tråkig bussresa borta!"
Grabbarna titta upp förvirrade och jag tänker igenom det jag sa och det gick ju inte ihop så jag ändrar mig snabbt. "De ska få en tråkig hemresa!" sen höll jag mig tyst och hörde skratten komma ifrån olika håll.

Vi ska försöka uppdatera er med en ny floskel varje vecka, så håll till godo!

/ # 44

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.