Helgen

Ursäkta våran dåliga uppdatering under helgen, alldeles för illa.
Våran helg har varit fullspäckad av ishockey precis som det ska vara, om vi börjar lite lätt om fredagen.

Fantastiskt härlig inramning på derbyt mot IF Björklöven, 4467 personer var på plats i Umeå Arena och såg när vi gav löven en bra match. Det stod trots allt 1-1 med 5 minuter kvar av matchen. Vi spelar precis efter våran matchplan, spelar kompakt och enkelt i försvarszon och kommer med vassa kontringar. Tyvärr slutade inte matchen som vi ville, det rann iväg till 4-1 som ni vet.

Jaa, igår hade vi alltså match mot Bodens HF. Matchen började lite sömnigt från våran sida de 10 första minuterna som vanligt, vi radar upp chanser en efter en men skärpan fanns inte där, vi vinner skotten med hela 20-7 i den första perioden men förlorar perioden med 0-1. Resten av matchen fortsätter vi sätta press och skapa målchanser och det är först i tredjeperioden det börjar lossna ordentligt, från 2-2 ibörjan av tredje till 6-2 med 10 minuter kvar av matchen. Efter det släpper vi in Boden i matchen och det blir onödigt spännande på slutet och slutresultatet blev 6-5 och vi kassar in 3 nya poäng!

Tänkte bjuda på en härlig bild på en spelare i laget. Men frågan är ju, vem är det på bilden? Så gissa spelaren!