Enormt viktiga tre poäng

Matchen igår borta mot Boden gick enligt planerna med vinst och 3 viktiga poäng i jakten på allettan. Nu är det tre matcher kvar. Kalix hemma på söndag, Piteå borta på onsdag och veckan efter det Luleå Rebels hemma.

Matchen igår tycker jag vi öppnar sisådär. Det är ganska öppet och chanser åt båda håll. Vi tar ledningen ganska tidigt i första. Innan periodvilan hinner Boden kvittera i PP.

I andra perioden åker jag på en hjärnskakning och det enda jag kommer  från att vi går ut till andra till att jag sitter i omkl. rummet är Peter Rundblads fina uppåkning i PP som föjs av väldigt fin vurpa i passningsögonblicket. Efter ett tags vila i omklädningsrummet blir jag piggare och piggare och får veta att vi tar ledningen med 2-1. Hur perioden ser ut har jag ingen aning om.

Tredje perioden bevittnas väldigt nervöst från läktare. Tidigt i andra släpper Peter Bjur lite på dom nerverna med sitt otroligt kyliga och vackra 3-1 mål där han väntar ut både back och målvakt till öppet mål. Han säger själv att han inte kan skjuta och det kanske är därför han väntar tills han har gjort borta alla innan han gör mål? Med en del tryck och chanser från Bodens håll fanns möjlighet till 3-2 istället lyckas vi göra 4-1 i öppet mål som blir slutresultatet. Efter det har vi ytterligare en del bra chanser till.

Plus i matchen

+ 3 poäng.

+ Jens Persson med fantastisk speed, blick och förmåga att ta sig förbi motståndare.

+ Egget med en räddningsprocent på 96,8 i .

+ Peter Rundblands uppvisning.

I övrigt då Asplöven vinner mot Clemens borta med 3-6. Piteå gör det dom ska och vinner mot Kalix borta me 2-4. Björklöven förlorar mot Rebels med 2-3 i sudden? Väldigt konstigt resultat, förstår om löven har trappat ner och att det är svårt att motivera sig i matcherna när man är klar. Fast visst om det hade varit mot ett topplag, men känns som att löven är såpass mycket bättre och större än Luleå att man ska vinna även om man har en dålig dag. Någon som såg matchen skriv gärna hur det såg ut.

/ # 12

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.