Vägen till statsminister

Det här är min första egna seriösa blogg. Här tänker jag öva på att föra fram mina åsikter om ämnen jag finner viktiga, för att på så sät uppmärksamma gemene hen på hur väl bevandrad jag är i samhällsdebatten.

Syftet är att jag i sinom tid ska skapa en offentlig blogg i mitt eget namn, men innan jag känner mig säker på min egen förmåga att uttrycka mina tankar på ett koncist och lättförståeligt sätt, så kommer jag använda mig av denna blog för att slipa nämnda förmågor.

Därtill hoppas jag att genom användandet av bloggen tillskansa mig färdigheter i webdesign och dito layout, för att göra bloggen mer tilldragande.

Här kommer en bild på en katt.

kissmiss

Söt katt

Etiketter:

En kommentar

  1. test (inläggsförfattare)

    Jag testar här att kommentera en gång, och skriver nåt opassande för att se om det finns något ordfilter.

    Helvete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.