Therese Andersson

3 härliga poäng!

Får börja med att rätta mig själv… Frida Eriksson var frisk och kry idag och kunde spela. Nina B däremot, stod tydligen näst på tur. Nu har hon blivit förkyld och stod över dagens match.

Matchen, ja den vann vi med 9-3. Vi låg under med 2-1 efter den första perioden men jag tycker nog inte att det kändes helt rättvist, vi skapade mycket men målen uteblev. När vi tog pausvila för andra gången så hade vi ledningen med 5-2 och nu hade den svarta maskinen kommit igång på riktigt! I tredje perioden så forstatte vi att trumma på och slutresultatet 9-3 känns inte helt orättvist.

Alla samtliga gör en bra match idag. Affe gör några svettiga räddningar i målet. Vickan fortsätter att vara hal som en ål, hon vrider och vänder tills motståndarna inte vet vart de ska ta vägen. Hon blir även matchens lirare. Frida Eriksson presenterar sig på riktigt i iksu-tröjan när hon idag gör 2 mål och 1 assist. Sussi skrämmde nog slag på motståndarna idag med sin mask. Jag tycker hon ska fortsätta att spela med den även när näsan är läkt!

Frida E jublar efter sitt andra mål.

Helgens trevligt: Middag med trevligt sällskap i Villanäs, vinst mot Ö-vik 9-3, tackarrr!

Helgens otrevligt: Näe, kommer inte på något. Det har faktiskt varit en trevlig helg!