Therese Andersson

Vinst mot Huddinge!

Så var då den första av två matcher denna helg avklarad. Huddinge stod för motsåndet idag, ett lag som inför mötet med oss hade tre förlorade matcher i bagaget. Ett ganska ungt lag som inför den här säsongen tappat några av de mer rutinerade spelarna.

Kort om matchen… Ja, vi gör en riktigt bra första period. Vi sätter press med hela laget, och gör det svårt för Huddinge. Vi skjuter mycket men leder bara med 3-0 när det blir pausvila. Den ledningen kunde varit betydligt större med tanke på att vi vinner skottstatistiken stort. Andra perioden slår vi av lite på takten och släpper in Huddinge en aning i matchen. Vilket vi ändrar på i den tredje perioden och vinner till slut matchen rättvist med 7-2. Frida E gör 3 mål idag, bra jobbat!

Mer om matchen kommer du att kunna läsa på www.iksuinnebandy.se Där kan du redan nu se och höra Josefina Eiremos tankar om matchen i en videointervju.

Dagens trevligt: 3 härliga poäng!

Dagens otrevligt: Idag igen, förkylningar som drabbar laget. Nu räcker det tycker jag!

I morgon väntar match mot Täby. Det kommer att bli en betydligt tuffare match. Vi har tidigare säsonger haft lite svårt mot dom så det gäller att vi går in med rätt inställning, sätter fart på fötter och boll. Att vi täcker skott och går in ordentligt i närkamperna. Gärna lite grisspel som "Stickan" visade prov på i matchen mot Ö-vik. Se själva…

Martina i närkamp framför Ö-viks mål.

I morgon söndag 12.30 IKSU-Täby

Välkomna!

En kommentar

1. Hanna

Ja Stickan vet hur man ska bete sig framför motståndarnas mål det är ett som är säkert! Häng på alla andra bara så ordnar det sig…Nu åker vi!