Therese Andersson

Europacupen ær igång!

En poæng i Falun, noll poæng i Mora. Två matcher dær det inte riktigt ville gå vår væg. Vi har haft videoanalys på båda matcherna och vi tar med oss det som var bra. Det andra glømmer vi. Nu ær det europacupen som gæller. Vi befinner oss i Danmark, dærav de roliga bokstæverna i vissa ord =)

Førsta matchen hær nere ør avklarad. Vinst igår mot Rubene från Lettland med 12-2. En helt ok match från vår sida. Match ikvæll 20.00 mot det danska laget, Bulldogs. Hoppas på mycket folk på læktaren. Før mig startar europacupen på riktigt ikvæll. Stod øver mot Rubene eftersom att jag gjorde illa knæt mot Mora. Det kænns dock mycket bættre nu efter lite vila så ikvæll blir det åka av!

Vi bor mycket fint hær på Skagen. Två hus ær vi inkvarterade i. Ett lite større, dær 13 av spelarna bor. Och i ett lite mindre hus, som liknar ett lægenhetshus bor resten av spelarna och ledarna i varsin lægenhet. Vi blir uppassade och bortskæmda hær, jag hoppas att alla kænner det! Nybakt brød till frukost, hemlagad mat av ledarna till både lunch och middag, tackarrr!

Jag kommer inte att ha tillgång till dator varje dag. Før dig som vill følja vår framfart hær i Danmark så tipsar jag om vår hemsida www.iksuinnebandy.se Dær kommer du att hitta matchreferat och bilder från vår resa.

Resans trevligt hittils: Gemensakapen! Underbart att få vara ivæg med det hær gænget!

Resans otrevligt: Fortfarande riktigt tråkigt med Ninas skada, men kul att hon ær med oss hær ændå.

 Hejpåre!

2 kommentarer

  1. maskinen

    Skönt att höra att du verkar vara tillbaka! Se till att göra jobbet i kväll och samtidigt njuta av allt. Ser fram emot att ni kommer hem så man får höra alla tokiga historier som alltid händer! Hälsa alla!

  2. Nina

    Tack för att du har berättat att du bloggar. =P
    Hoppas matchen går bra ida, hör av dig då du kommer hem.

    SÅ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.