Therese Andersson

EUROPACUP-GULD!!

En arbetskollega sa till mig idag; -Visst ser du till att njuta ordentligt nu när du har fått chansen att spela i ett lag som vinner stora titlar? Som svar till dig Hans så säger jag; -Ja, jag ser till att njuta! Jag njuter riktigt ordentligt!

När jag ser tillbaka på de dagar som gått så kan jag inte annat än att le. Inte bara för att vi vann guld i Europacupen utan även för den tid jag har fått  tillsammans med alla i och runt laget. Tid i buss, på båt, i hallen där vi spelade, i husen där vi bodde och åt. Niklas Ekblom & co har sett till att vi haft det bra. Fantastiskt bra måste jag säga! De har passat upp oss så att vi har kunnat fokusera enbart på innebandyn. Det är t ex inte varje matchdag man (eller jag i alla fall) stiger upp och äter nybakt bröd till frukost. Eller äter hemmagjord carbonnara till lunch. Jag har svårt att se att det finns någon annan sportchef som gör detta för sitt lag. Vad skulle vi göra utan dig Niklas?? Och vad skulle vi göra utan Leif vår busschufför som håller låda och sprider glädje såväl i bussen som på läktaren. För att inte tala om de föräldrar som följt med och stöttat oss under turneringen. Tack alla för ert stör. Det betyder mycket! Och det bästa av allt… Det är bara början på säsongen, många träningar och matcher återstår vilket innebär ännu mer tid tillsammans! =)

Jag är stolt över hur vi genomför Europacupen. Vi spelar bra innebandy turneringen igenom och får med tre spelare i Allstar team. Elin Nordin, Victoria Wikström och Emelie Wibron. 

Så återigen, ja jag njuter av att få var en del av IKSU innebandy.

Europacupens trevligt: GULD och gemenskap. Mycket skratt och trevligheter har det varit! Tack tjejer och killar, den här resan glömmer jag aldrig!

Europacupens otrevligt: Vad ska det till för att denna turnering ska få status. Glest på läktarna både på dam som herrmatcher.   

TIPS: Gå in på vår hemsida www.iksuinnebandy.se Där kan du se bilder och läsa mer om vad vi haft för oss under europacupen.

Närmast väntar träning onsdag och torsdag. Dubbelmatch i helgen. Balrog och Endre kommer på besök.

Hejpåre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.