Therese Andersson

Skönt med 3 poäng!!

Inför dagens möte med Balrog så fanns det många frågor att reda ut… Hur står vi oss egentligen mot svenskt motsånd? Hur mycket har europacupen slitit på våra kroppar? Orkar vi ladda om mentalt? Svaren på de frågorna tycker jag att vi fick idag. Vi står upp bra mot svensk motstånd, riktigt bra! Vi är bra tränade, jag tror inte att det fanns någon som hade trötta kroppar idag. Ladda om mentalt… Ja, jag tror vi fixade det också. 8-4 mot Balrog talar sitt tydliga språk. Jag tycker att vi har full kontroll på matchen från start till slut.

Nu är det nog många med mig som njuter av dessa tre härliga poäng. Men bara en stund till, i morgon söndag är det nämligen match igen. Då väntar Endre 13.00 på IKSU sportcenter. En match som jag tror kommer att bli tuff. Endre ser starka ut i år och har nyligen vunnit mot bland andra Balrog. Matcherna mot Endre brukar bli svängiga, återstår att se om de spelar som tidigare. Välkomna!!

Dagens trevligt: Siffran 428!! Dagens publiksiffra. Äntligen har folk letat sig till IKSU sportcenter. Ni är alla hjärtligt välkomna tillbaka i morgon! Siffran 4, Stickan var het, 4 mål idag, bra jobbat tjejen!!

Dagens otrevligt: Teknik… Och då menar jag inte klubbteknik. Utrustningen på IKSU spelade Niklas stackar´n ett spratt idag. Tur då att vi har just Niklas, för är det någon som fixar det så är det han, bra jobbat killen!!

Hejpåre!

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.