Therese Andersson

Bra helg!

När jag tänker tillbaka på helgen och dess matcher så kan jag inte annat än att le. Vilka matcher vi gör! Först vinst mot Balrog, 8-4 och sen vinst mot Endre med 7-2. Den första perioden mot Endre var magisk. Kan inte riktigt minnas när vi spelade så bra innebandy senast. Vi gav inte Endre en lugn stund. Lite tråkigt att vi inte kan hålla i den aggresivitet och spelglädje under hela matchen, men det kanske är svårt… En sån här match gjorde de ju inget med tanke på att vi lyckades hålla undan och aldrig släppa in Endre i matchen, men jag ser fram emot den dagen vi lyckas tuffa på i 60 minuter. Och jag känner på mig att den kommer, snart!

Nu har vi två veckors matchuppehåll. Inte träninsuppehåll tack och lov, utan bara inga matcher. Först en "vanligt ledig helg", sen är det landslagshelg. Sju av våra tjejer åker till Finland för att representera det blå-gula. Frida S, Malin, Ina, Emelie W, Anna, Josefina och Victoria – Bra jobbat tjejer!  

Dagens trevligt: Skrattande barn. Har spelat fotboll med barnen på fritids. Tänk så roligt det kan vara att göra mål på fröken…

Dagens otrevligt: Vädret.

Hejpåre!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.