Therese Andersson

16-2, bra jobbat tjejer!

"Ont i halsen eller feber, då tränar du inte!" Det fick jag höra av fotbollstränaren när jag var yngre. Och det riner fortfarande i mitt huvud. Blev därför ingen match för mig igår. Tråkigt, men inte så mycket att göra åt.

Jag fick istället ta plats bredvid mamma och pappa på läktaren. Fick en liten inblick i hur det fungerar där under våra matcher. Det var en intressant upplevelse. Framför oss satt vår kära busschaufför Leif. Han höll hov vill jag lova! Ni som känner Leif vet vad jag menar. För er som inte känner honom kan jag väl beskriva honom som en väldigt frispråkig man. Han säger det han tycker, högt och med glimten i ögat. Jag fick mig många goda skratt.

Matchen då, ja den vanns med 16-2. Starkt att kunna hålla fokus hela matchen och bara köra på när det rinner iväg. Kul att se alla spelvändningarna, de har legat i vila i några matcher. En bra match av samtliga som spelade.

Noterat under matchen: Frida Eriksson stod för matchens snyggaste assist… Skottet hon fick iväg tog i sargen bakom mål, studsade in framför mål och hamnade till slut hos Frida Stenvall som kunde lägga in den i öppet mål, haha!! Domaren måste ha tappat något… Han låg vid ett tillfälle med ansiktet i golvet och det såg mycket lustigt ut! Skellefteås mål gjordes av Frida Lindberg och Matilda Holmbom. Comebackande tjejer som båda har ett förflutet i IKSU. Det är liv och rörelse även på läktaren. Det är många hejarop och skratt. Det fikas och applåderas. Men att välja det framför att spela… NEJ TACK! Det kliade i kroppen på mig!! Ville inget annat än att vara ute på planen och springa!

Läs mer om matchen här: www.iksuinnebandy.se

Dagens trevligt: Vaknade inte av en väckare idag utan av mig själv, ljuvligt!

Dagens otrevligt: Har fortfarande ont i halsen.

Hejpåre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.