Therese Andersson

Busväder, bortamatcher och gurkaspel

Hörde på nyheterna idag att snöoväder skulle drabba södra delar av vårt avlånga land… Typiskt att vi ska ge oss ut på vägen just nu då, och söderut dessutom. Har fått rapport från en buss framför oss, (Skellefteå IB:s) och de har stått still i bilkö på E4:an vid söderhamn. Tur att vi inte ska längre än just till Söderhamn ikväll.

I helgen väntar match mot Huddinge och Täby. Två lag som är i stort behov av poäng så det kommer att bli roliga matcher. Brukar alltid bli lite tuffare när det börjar att dra ihop sig till slutet av en säsong och lag ska placera sig i tabellen. Alla förutom Lillis och Ina är med på denna resa. Lillis sjuk, Ina tyvärr fortfarande problem med ett knä.

Med på denna resa är vår gamla kassör, Dan-Åke Lindqvist. Ni som åkt denna buss tidigare med Dan-Åke vet vad jag menar när jag skriver "-åh så var vi bara treeee…" Vi hann inte mer än ut från parkeringen på IKSU förrän herrarna bak i bussen var igång med gurkaspelet. (för er som inte vet så är det ett kortspel som genom åren spelats väldigt intensivt i denna buss) Kan berätta att man vaknat mer än en gång ur sin bussömn när någon vunnit eller lyckats peta ut någon ur spelet och jubel uppstått. Ljudnivån är iaf aningen lägre nu när Curt inte är med…

Trevlig helg!!

Hejpåre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.