Therese Andersson

SLUTSPEL!

Kära vänner, nu är vi äntligen här… Slutspelet kan börja!! Det är detta man tränar hårt för och ser fram emot. Ö-vik står för motståndet  när vi ikväll drar igång kvartsfinalspelet. 

Det blev en minst sagt dramatisk och spännande match borta mot Pixbo förra helgen. Underläge 0-5 kunde vi vända till vinst 8-7. Onödigt att hamna i det underläget, ja. Men nyttigt också. När det väl drar ihop sig så gäller det att bjuda på så lite som möjligt. Pixbo hade helt klart mer att spela för och var det mer taggade och rappa laget i matchens början. Men vi tog oss samman och det är glädjande att se hur vi slutför matchen. Det tar vi med oss! I och med vår vinst så stod det klart att Ö-vik tog den åttonde och sista slutspelsplatsen. Skönt, då kunde vi som seriesegrare välja just Ö-vik. Dels på grund av det geografiska avståndet. Men jag tror även att det kommer att bli en bra inramning på matcherna då det känns lite som ett derby. Förhoppningsvis mycke folk på läktarna och härlig stämning.

Matchen ikväll då… Svårt att säga mer än att det kommer att vara två mycket taggade lag som kliver ut i Arenan 19.30. Jag kan knappt vänta, och jag tror att fler med mig känner samma sak.

TV-puckshögen plockades fram senast mot Pixbo, jag vill minnas att vi var rätt glada här…

Kvartsfinal 1 IKSU – Ö-vik 19.30, välkomna!

Dagens trevligt: Vädret är fint och… Äh, vem försöker jag lura. Säger bara, KVARTSFINAL!!!

Hejpåre!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.