Stålbad

Så var det officiellt och ofrånkomligt. Sorsele kommun ska dra in elva tjänster i äldreomsorgen, fyra inom skolan och avgifter ska höjas. Dessutom ska man inte kunna låna böcker längre om man bor i byarna.

I kväll ska våra folkvalda politiker vara på Folkets Hus kl 18.30. Jag tycker att alla som har något att fråga eller har en åsikt ska gå dit och göra sin röst hörd. Jag tycker det är jätte bra att det börjat diskuteras på Tyck till här på vk.se och många har erfarenheter från vården som många skulle behöva höra, särskilt beslutsfattarna.

Jag kommer att gå dit och förhoppningsvis kommer jag att få svar på mina funderingar…….

Vi ses!

2 kommentarer

  1. Carl-Axel Otterhall

    Hej Carola. Bra att du går ikväll:) Hade själv tänkt vara där men orken ”har trutit”:) Kan man skriva så???

    Ställ många frågor. Du har bra sådana:) Och rapportera gärna från mötet här i din blogg. Visst ligger flyktingverksamheten under omsorgen? Undrar i så fall om verkligheten hunnit ikapp där och det har börjat kosta pengar nu.

    Men rapportera gärna:)

  2. Carola Boström

    Svar till Carl-Axel Otterhall (2012-12-03 17:25)
    Hej! Tror man kan skriva så 🙂 Det var inte så många som ställde frågor, men de som ställdes var bra! Sedan var väl svaren inte så verklighetsförankrade kan jag tycka. Flyktingverksamheten ligger nog under KS nu, men jag kan tycka det är rätt fantastiskt att man är jätte förånade över att våra flyktingar har ANHÖRIGA?! som nu kommer hit. Jag kan tycka att man borde tagit med det i beräkningen när man tog beslutet att ta emot så många. Det här är människor vi inte får en krona för i bidrag, men de ska likväl ha en dräglig tillvaro här i Sorsele……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.