Mañana, mañana,

 Gympass på valfri tid stod på schemat idag. 

 

Jag var där och gjorde mitt vid femsnåret och det var nästan fascinerande att se hur ett ställe som IKSU – som har den löjliga sloganen "Från början till fortsättning" när de lika gärna kunnat ha "Nordeuropas största jävla gymjävel" – ändå kan fyllas i så pass stor utsträckning. 

 

Jag kommer aldrig att förstå mig på gymlogiken "Störst muskler – minst linne" – men den gäller även i Västerbotten kunde jag notera. Är man stor och stark får man dessutom gärna ha en väldigt brun, nästan orange och morotlik hudton – uppenbart framkonstlad på onaturlig väg. 

 

Stannade till på kansliet innan gympasset och samspråkade med klubbchefen. Snart borde jag vara en UFC-spelare även på papper. Åtminstone till låns. 

 

Som ni märker inte mycket att skriva hem om denna måndag. 

 

Men imorgon, gott folk, då blir det bättring. 

 

Det är inte det att jag börjar skolan i den arla morgontimman vi lärt känna som 09.00 som åsyftas. Nej, det är bäst att föreläsaren fattar sig kort och att vi bjuds på en "välkomna hit, vilka är här, räck upp handen, så, det var det"-mjukstart imorgon för vid halv två ska jag och de delar av UFC-truppen som inte hindras av jobb eller annat mötas upp ute på en is i Holmsund. Det står pimpelfiske i målvaktstränar-Mats regi i agendan på eftermiddagen innan det bjuds upp till någon form av fysisk aktivitet (det ryktas om att vi ska ta några dansanta Zumba-steg) varpå det hela avslutas med bad på Storsjöhallen. 

 

… jag räknar kallt med att man även ute på vischan i Holmsund får in tevekanaler som direktsänder den svenska landskampen samt att man kan få sig en middag. 

 

Det här vore ingen vidare UFC-blogg ifall vi inte är på plats och rapporterar hem till den informationstörstande pöbeln som kommer att sitta tisdagskvällen igenom och klicka på F5-knappen för att se vem som vunnit pimpeltävlingen ifall det kommit någon bild på ett gäng halvnakna UFC-lekamen i badshorts. 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.