Lyckad Påsk

Bästa avslutningen på en lyckad påsk blev såklart dagens seger i den damallsvenska premiären! Otroligt härligt och man längtar bara till fortsättningen :)

Helgen har mest bestått av uppladdning inför dagens match, i form av träning såklart men också aktiviteter. I fredags blev alla i laget bjudna till våran doktor Anders på årets första grillning, mycket uppskattat och snällt gjort av han! Det tackar vi för :)

Lördagen blev det ytterligare en träff för dom som inte hade familj eller andra dom skulle träffa. Denna gång blev det hos Linnéa. Där bjöds det på en påskkamp fixad av Elin och Linnéa, med 5 olika grenar och 4 tävlande lag, jag o Malin(dreamteam, slutar aldrig tro), Jenny o Lina, Tuija o Annina och Elin o Linnéa.
Dom 5 grenarna var ”hela havet stormar”, där det kändes som att vi skulle riva lägenheten! Men det gick bra ;) , ”musik quiz” låtar från 90talet där Linnéa var outstanding! Mäkta imponerad!
Tredje grenen får ni lite bilder på:

20120409-200234.jpg

20120409-200244.jpg
Man får alltså en lapp där det står tex ”hand mot rygg” sen kanske ”tå mot lår” osv.. Och sådär kan det då se ut!

20120409-200439.jpg
Fjärde grenen var att man skulle stå på varsin sida bordet och kasta/studsa en pingisboll i vattenglas på andra sidan. Mycket rolig gren med segrare Tuija och Annina.
Poängen efter dom 4a grenarna gav fördel inför sista tävlingen som var påskäggsjakt! Jenny o lina startade först, 1 min senare Annina o Tuija och sist Malin o jag.. Elin och Linnéa kunde inte medverka i den grenen då dom arrangerade den, men dom låg ändå inte speciellt bra till, tror jag ;)
Vi hade 30min på oss att hitta varsitt ägg på gården som innehöll en lista på olika saker att hämta upp, tex en kotte, solglasögon, en katt, påskhälsning från okänd person mm
Malin och jag snodde Linnéas bil och kämpade på starkt, Annina och Tuija knäppte mest kort som inte gav poäng och Lina och Jenny visade sig vara bäst kvällen igenom och vann årets påskkamp! Vi kom 2a och Tuija o Annina 3a.
En mycket bra dag där jag måste avsluta med att visa dagens största projekt!! Jenny och Malin hade länge funderat på en magisk efterrätt och oj så dom lyckades, mycket förberedelser och planering ledde fram till denna godbit:

20120409-201510.jpg

20120409-201530.jpg
Men håller man på en hel förmiddag så måste den ju bara bli bra ;)

Hoppas ni alla haft en trevlig påsk, tack för mig!

20120409-201723.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.