förluster & tappade poäng

Som ni alla vet så är damallsvenskan igång och två matcher är redan spelade. Ni som följer oss vet också att det inte har rullat på som vi vill att det ska göra. Det började med förlust borta mot Tyresö FF, efter en ändå godkänd prestation. Resultatet var ju riktigt tråkigt men det vi alla hade i huvudet var ju såklart Emmas skada, hur allvarlig var den egentligen? Beskedet lät vänta på sig några dagar tills Emma i fredags meddelade att korsbandet är av. Det värsta beskedet hon kunde få och även vi i laget. Vi lider såklart Emma och ska stötta henne igenom det här på samma sätt som vi gjort med Linda!

Årets första poäng för i år kom igår då KIF Örebro var på besök, det blev 1-1 i en match som vi startade riktigt bra men sen fortsatte det inte i riktigt samma anda tyvärr. Det blir ingen mer ?analys? än så då det fortfarande svider för mycket.

Nu väntar en ny vecka som avslutas med match borta mot Kristianstad. Tufft motstånd, gräsplan (?) och en lång resa? det är mycket som man skulle kunna tycka vara jobbigt så det gäller att älska utmaningen, och det gör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.