Matchdag

Idag är det matchdag, derby mot Sunnanå! Även fast jag nu såklart inte ska spela sitter jag ändå hemma i soffan med fjärilar i magen som virvlar runt när jag tänker på matchstart! Det är en ovanlig känsla jag har. Vanligtvis är hela dagen runt matcher en stor förberedelse! Alla som håller på med idrott vet vad jag menar..att se till att man har sovit bra, druckit och ätit tillräckligt, kanske hinna med en promenad eller dylikt för att få igång kroppen. Idag handlar mina dagar mer om att hänga i soffan med ett litet annat fokus. 12 dagar sedan operationen sitter jag nu här och svettas med återhämtningsbyxor på varvat med en kylpåse på knät i hopp om att det ska få ner svullnaden snabbare! Lite rehabövningar på det och detta kan omöjligt gå fel!

Efter operationen har mitt fokus och mina prioriteringar ändrats lite grann än tidigare! Jag har haft ganska ont efter operationen och har haft svårt att röra på mig och framförallt gå. Lägg till en helg i feber och illamående på det så kan ni nog förstå att jag inte har gjort många knop. Jag har suktat efter att kunna göra vardagliga saker som att diska, laga mat eller gå och handla men framförallt att kunna stå på benen utan att känna en eld i knät! Men nu har jag äntligen börjat känna en förbättring så igår passade jag på att hoppa ner på träningen för att titta till tjejerna och bjuda på lite energi och musik i omklädningsrummet! Det som är så skönt med ett lag är att man vet att man får all denna energi tillbaka när man behöver den så gårdagens besök var som en laddning av mitt batteri!

Eftersom att jag nu inte kan bidra med något på planen idag sitter jag nu och knåpar på en god spellista jag kan dunka på i omklädningsrummet innan matchen så tjejerna är på tå!!

Jag hoppas ni kommer och tittar på matchen ikväll, matchstart 19.20 och för er som kanske är nyopererade och inte tar er ur sängen finns den att se på TV4 Sport!

20130514-134239.jpg

20130514-134252.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.