Grymt rolig spelning igår..

Spelade på Trygg-Hansa’s firmafest igår, och stämningen var på topp. Eller vad säger ni om upplägget: Trubadur – Stand up – Music Quiz – DJ.
Komikern Waffe gjorde succé. Han skulle föreställa en konsult som har observerat företaget under en längre tid vilken några trodde. Men ganska snabbt inser folket att detta är en plojgrej. Föreläsningen är "speedad" och slutsattserna obegripliga men roliga. 

Det var länge sedan det var så många som kom fram och tackade både underkvällen och efter spelningen. Det känns jätterolig och inspirerande inför dagensspelning. Brukarkooperativet ska ha sin årliga sommarfest och har bokat in mig som trubadur och till att hålla i ett Music Quiz. 50 brukare och 50 assistenter, ska bli en rolig och annorlunda kväll, det gillar jag.

Sen vill jag rekommendera er att gå till Harrys Umeå ikväll. Pianobaren gästas av Lennart Ljungqvist och Anders Larsson, missa inte det. Sen ska min vän Malin Persson ha sin första Proffitionella DJ-spelning idag. Jag håller tummarna att allt kommer gå bra.

Nä dag att börja förbereda dagen.
Vi hörs o Syns.

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Charlotta

    hej Ulf, vill bara ge dig det beröm jag inte hann på spelningen ikväll på brukarkooperativets fest- Jisses du kunde spela! Skulle gärna ses dig spela fler gånger. Ypperlig underhållning under kvällen. Hoppas på att oka dig till fler tillfällen i framtiden. Bra jobbat!och framförallt TACK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.