Mycket roligt o lite tråkigt i helgen!

Hej alla glada,

Som rubriken säger har det varit en händelserik helg med massa roliga händelser och en jättetråkig. Det tråkiga kommer jag inte gå in på, men det jag kan säga idag är att jag är orolig för hur morgondagens vuxna kommer vara. När ingen vuxen idag vågar säga ifrån längre, speciellt inte föräldrar. Nu sitter inte jag här och säger att jag är världen bästa pappa, men gör mitt barn något fel så griper jag in. Nog om det tråkiga!

Har varit med under invigningen av Umeå Christmas Market. Lite barnsjuktdomar i början, men ett väldigt roligt och på sikt givande händelse i centrala Umeå. För säga vad man säga vill, vi är bortskämda med aktiviteter i denna stad. Vilket är helt fantastiskt. Det blir ett levande centrum där folk på ett naturligt sätt träffar varandra och har roligt tillsammans. Jo, nu lätt det som en reklamfilm, men jag menar det med hela mitt hjärta. Alla centrumledare, butiker, arangörer och besökare skall ha en stort tack till att ni tro på stan och vill göra centrum levande. 

Men vad gjorde ni i helgen då, kan man fråga sig?
– Fredag var jag Tomtefar och välkomnade alla till marknaden och senare underhöll jag på Alpha Assistans Julfest. 
– Lördag var jag konferecier för Christmasmarket och senare DJ på Cover Club. Denna dag hade jag massa anställda i rörelse också. Zandra och Johan var Tomtenissar på torget. Nils och Sofia var tomtefar & tomtemor i MVG samt senare på torget. Under kvällen jobbade Jonas och Zandra som karaokevärdar på Schlagerklubben och Cover Club.
– Söndagen fixade jag med ljus på scenen vid Christmas Market för att sedan vara Apan Lelle i MVG Gallerian och senare Gorillan under Björklövens Hemmamatch. Efter allt jobb for jag hem till Linda och William för att repa med Linda inför invigningen av Tågverkstaden nu på Onsdag. Sen var det säng för mig. Mina anställad var även denna dag i full gång. Zandra och Johan var Tomtenissar på torget. Nils och Sofia var tomtefar & tomtemor i MVG och dansade runt granen tillsammans med Apan Lelle. William Selberg stå för musiken. 

Jag vill sluta detta inlägg med att tack mina anställda för ett kanon jobb. För utan er blir det bara Ulf och inget UMS Event.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.