Trött men superglad :D

Börjar känna att kroppen är ganska trött nu. Det kan vara för att det är tidigt på morgonen, eller att jag är inne i en händelserik period. Jag skyller på att det är morron. För man ska inte klaga om man har mycket att göra. Det finns inget värre än att ha lite o göra och ingen orkar lyssnar på en som klagar. Nja, kanske en psykolog, men dom får i alla fall sjukt mycket betalt.

Jag är jättelycklig att mitt liv är som det är. Att jag vågar ta steg som har hållt mig tillbaka. Ett exempel på detta är skivinpelningen. För jag har skrivit musik sen jag var 13-14 år, men har sällan varit hundra nöjd med det. Visst man har varit exalterad i skapandet, men efter några dagar/veckor/månader har det varit nästan pinsamt att lyssna på låtarna. Nu när jag har några år på nacken som låtskrivare och ute på fälltet känns det som det är dags att ta klivet fullt ut. Jag är jättenöjd med låtar vi ska spela in och längtar att få höra slutresultatet.

På förmiddagen idag så är det rep med Highway Boys i 3 timmar. Sen är det dags att fara till Lycksele för ett företagsgig.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.