Nytt Varuhus Check!

Hej alla glada,

Dom senaste dagarna har varit intensiva men med ett fantastiskt resultat. Invigningen av Biltema i Karlskrona blev en succé och kunden var mycket nöjd med min insatts. Biltema Sveriges VD var på plats och bara njöt 😀 Det känns att man börjar bli lite varm i kläderna när det gäller bolaget koncept och vad man skall prata om. Det är bara 3 veckor kvar tills nästa invigning i Helsingborg, sen Lund i Maj och Kalmar i Juli. 

Resterande Påskhelg skall jag vara ledig. Men hela nästa vecka finns jag uppe i Kittelfjäll och spelar på after-skin alla dagar. Kommer bli väldigt roligt.

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Ewa Sundström

    Hej!
    TACK för en underbar skön sång i samband med Biltemas öppnade i Karlskrona. Det var verklingen värt besöket att få höra dig sjunga, och jag är glad att jag åkte dit, hade först inte tänkt åka dit men jag är glad att jag ångrade mig och fick lyssna till dig. Väntar med spänning på skivan. Lycka till!

  2. Ulf Edberg

    Svar till Ewa Sundström (2012-04-06 16:54)
    Tack själva, kommer hålla er uppdaterade angående skivan. Alla låtar är klara och skall bara skickas till tryck. Spännande tider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.