Helt magisk premiär…

…för Highway Boys.
Inte för att vi spelade speciellt bra första dagen då alla i bandet var supernervösa och gjorde lite små fel här och där. Nä, det som blev fantastisk var att folk gav direkt positiv respons på våra egna låtar. Jag kan inte retvist beskriva den känslan men det gav ett lyckorus och är värmande känsla av stolthet i kroppen. Såg redan fram till dag två.

Andra dagen var det en teknisk revange. Det ska låta synkat och ännu mer självförtroende på scen. Bingo! Nu satt majoriteten av låtarna klockrent och publiken var riktigt med oss idag. Glädjen hos folk när vi spelar "Son of a Bitch" är fantastisk att se. En av hotellets ägare Roger Wikstöm var på plats och var mycket nöjd. För visst det är långt ifrån en traditionell after-ski, men stämningen var på topp och vädret var fantastiskt även denna dag. Direkt efter vi hade spelat klar frågade Roger om vi inte kunde spela 2-3 låtar utomhus också. Ångan var uppe, det var inte för kallt, samt att det var en hel del folk ute på tarasen. Vi tog bara våra instrumment och traskade upp.

Framförde 3 låtar, samt en önskelåt "Ring of fire". Det roliga med den sittnämnda låten, för det blev allsång under trumpet-solot i låten. Hade vi haft skivan klar och med oss på plats hade vi såldt en hel del denna helg, det vill jag lova.

Nu far vår basist Emil till USA i tre veckor. Så vi spelar inte för än den 12 Maj, då på Harrys i Luleå. 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.