Nu är vi i gång!

Nu är Umeå Open 2011-bloggen i gång på VK! Vilka är vi som skriver då? Jo, recensenterna Andreas Terner, Jocke Lindquist och Simon Österhof, fotografen Oskar Sandström och förstås jag, nöjesredaktör Evelina Burström. Här blir det ditt och datt om festivalen – korta intervjuer, pepp-inlägg, musik, rapporter från konserter och några roliga överraskningar.

Andreas Terner är en flerårig medarbetare på VK:s nöjesredaktion, har en explicit smak och precis som många andra skribenter mycket bestämd. Simon Österhof och Jocke Lindquist rekryterades av mig i höstas för sitt stora musiknörderi och tyckande i Popterror-bloggen. Simon har jag skickat på allt från jazz och blues till pop och Jocke gjorde sig känd när han gav PJ Harveys nya platta en tvåa. Oskar Sandström har fotat i flera år åt VK på frilansbasis och även jobbat för Rockfoto, och är mycket riktigt en grym musikfotograf.

Och jag, Evelina, driver den här lilla bloggen och sitter annars framför datorn hela dagarna och styr skutan som kallas VK:s nöjesredaktion. Så är det.

Välkomna. Nu kör vi i gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.