Är hon attraherad av mig?

En bekant till mig har noterat att han har svårt att tolka kvinnors kroppsspråk, särskilt på uteställen, efter ett par glas alkoholhaltig dryck! 🙂 ”Det är så jävla svårt”, säger han, ”att veta om kvinnan bara är glad och trevlig, eller om hon är attraherad av mig…”

I ett sånt läge kan jag inte svara annat än: ”Grattis! Du är smartare än jag trodde! Det är inte många män som kommit till den insikten, att det faktiskt finns en skillnad mellan att vara artig, glad och trevlig mot en person och att vara sexuellt attraherad!”

Kom nu ihåg detta, alla ni singelkillar som ska ut på lokal ikväll och kolla efter brudar. Det må vara Alla hjärtans dag idag, men det garanterar inte att varenda singelkvinna därute blir glad, kåt och tacksam för att ni raglar fram med en väl inövad öppningsreplik i bakfickan!

2 kommentarer

    • Maria Hansson (inläggsförfattare)

      Jag tror att vi människor, både män och kvinnor, är dåliga på att läsa varandras kroppsspråk! Sen finns det ju också personer som ser sig själva som Guds gåva till det andra könet… 😉 eller ser det som att kvinnor, ensamma kvinnor, eller kvinnor i sällskap med andra kvinnor, SKA vara glada och tacksamma för att NÅGON (man) vill ha kontakt med dem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.