Käpprätt åt helvete

Okej, nu har allt, i en rask takt, hunnit gå lite käpprätt åt helvete. Vet inte var jag ska börja och jag vet ännu mindre vart det här kommer att sluta. Som det ser ut nu är det en ny värdfamilj som ligger i min framtid.

Jag har tyckt att det har varit jobbigt med inkonsekvensen i det här hushållet. Det som sägs är inte det som i slutändan görs. Ena dagen ska jag säga åt barnen att göra på ett sätt, nästa dag på ett annat. Att personer som inte är bland värdföräldrarna kommer in och gör saker som att byta ut maten som jag serverat dem, mot något annat gör mig irriterad. Att någon annan har repat bilen som är min att använda, så att värdpappan tror att det är jag som gjort det har fått allting att bli lite för mycket. Jag berättade det för min kontaktperson här och hon sa att familjen har länge velat att kontakpersonen skulle hälsa till mig att de ville att jag skulle överväga att byta familj. Det har de tydligen sagt så gott som direkt då jag kom hit, men de har ringt och bussat på henne mer idag om det på grund av bilhistorian. Så min attgöralista imorgon består av:

– Be om min lön jag fortfarande inte fått

– Berätta för dem hur det ligger till med bilen

– Berätta för dem hur jag känner inför avsaknaden av fasta regler, och fråga hur det är tänkt att jag ska förhålla mig till det

– Fråga dem hur de känner inför ett byte, om de vill att jag ska fortsätta jobba tills jag har en ny familj, om de vill ha med mig på deras semester eller om de helst vill slippa se mig.

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Susanne Wilson

    Usch. Later inte alls bra. Kan de inte forklara for dig vilka regler som galler kan de inte forvanta sig att du kan folja dem heller. De kan inte ha en au pair overhuvudtaget om det ska vara sa. Nar det galler bilen rar du inte for repan och det kan ju handa vem som helst. Dalig stil att inte betala i ordning. Usch. Surt att de inte ar arliga mot dig. Blir det inte battre efter ni pratat finns det inte sa mycket kvar att gora, da bor du byta vardfamilj. Usch. Jag bor inte klaga. :[ Tycker sa synd om dig. Har inget am mobilnr for tillfallet (glom mitt gamla), men sa fort jag far ett nytt hor jag av mig. Aker till NJ pa fredag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.