Är Weasleys min nya familj?

Jag tänker inte ursäkta att jag inte skrivit. Min blogg, mitt beslut, men jag är glad att du finns kvar och läser. Sedan sist har jag:

  • Varit på festival
  • Varit i Wisconsin
  • Ätit friterad kakdeg (sjukt äckligt)
  • Hunnit bestämma mig för att fara hem hur många gånger som helst
  • Bestämt mig för att stanna hur många gånger som helst
  • Varit på arbetsintervju

Som sagt, jag har varit på arbetsintervju. Det innebar att jag åkte till andra sidan av Minneapolis till en familj bestående av tre personer. Mamma, son och dotter. Sonen är autistisk men får hjälp av proffs 40 timmar i veckan. Det dom vill ha mig till, är att vara där för dottern och göra roliga saker med henne då sonen kräver mycket uppmärksamhet. De har två hundar och en fågel. Fågeln är skitjobbig men den heter Ringo så den är okej. En av hundarna är en mops! Helt underbar hund! De har inte haft någon som jobbat där förut så de har inte i ordning ett rum än, men det verkar som att källaren kommer att bli min. Jag var först jättenegativ till familjen. Inte fan tänkte jag ta hand om handikappade igen, då alla andra fick ha "normala" ungar. Men den här familjen verkar vara verkligen motsatsen till min tidigare. Med allt rött hår kändes det faktiskt som att jag hade hamnat hos Weasleys i Harry Potter. Jag kände mig jättebekväm. Hoppas de vill att jag ska flytta in dit!

2 kommentarer

  1. Elin

    Åh det låter ju spännande. Så bra att du åkte dit och gav det en chans, då får vi se vad som händer.

    Igår var vi på djurparken och Sigge fick se när de matade vargarna vilket han tyckte var intressant. Kanske fick mamma och pappa ut lite mer av besöket men kul var det iaf. Jag vill inte att sommaren ska ta slut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.