Hej storasyster!

Jag saknar dig. Jag hoppas just nu i skrivande stund verkligen på att jag ska få stanna kvar i Amerika, men jag saknar dig. Jag dagdrömmer om dagarna om hur det kommer att bli när det är jag som bor i Umeå, och du kommer och hälsar på mig för att shoppa och umgås, istället för tvärtom. Idag är det en månad sedan jag var inne i New York City och det har gått riktigt fort. Jag har hunnit vara med om mycket och blir det så att jag blir hemskickad har jag verkligen några erfarenheter med mig. Men jag tror att det är just det att jag har dig och alla andra som väntar hemma som gör att det inte känns så farligt att fara hem.

Kommer jag hem och flyttar till Umeå ska jag gå med i Rättvisepartiet Socialisterna och jag ska dansa varje gång Offensiv kommer genom mitt brevinkast. Sjukvården är detsom verkligen borde få sig en ordentlig rehabilitering här och jag har så många saker jag vill säga till dig. en sak kan jag ta redan nu; skaffa internet! Jag saknar och tänker på dig. Hälsa Biggen!

Puss från lillasyster

En kommentar

  1. Syster

    [email protected]

    Idag har jag och Hans varit på Nolia och inhandlat en ost, 250 kr kostade den om man räknar in entréen. Hoppas den är god.

    Tänker på dig varje dag. Nu känns det lite bättre när jag inte behöver oroa mig för familjen Adams iaf. Älskar dig.

    Jag vill också smaka kakdeg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.