Fem anledningar till allt

Ska börja med att tacka min pappa för att han är så bra. För att hålla mitt löfte till honom och inte somna ifrån det ska jag skriva upp fem saker som jag har lärt mig under den här resan som är bra och som jag kan ha nytta av i resten av mitt liv. De fem sakerna kommer här, utan inbördes ordning.

  • Jag vet hur det är att köra i en storstad som får Stockholm att vara väldigt litet, och får inte heller panik av att göra det.
  • Jag har fått uppleva vad kapitalism är, på riktigt och kan fylla igen kunskapsluckor om det här landet med fakta och självupplevelser.
  • Jag har lärt känna Sofia, en tjej från Umeå, somoavsett hur det går för mig här nog kommer vara någon jag fortsätter att umgås med då båda är tillbaka i Sverige och Umeå.
  • Jag vet hur det känns att vara på andra sidan jorden borta från familj och vänner och kan kanske få ett litet annat perspektiv på de flyktingar som tvingas, kanske helt hux flux, till att fly halva jorden utan att någonsin få hjälp av någon eller veta om de ska få se sin familj igen. Jag säger INTE att det är det som hänt mig, men jag vet hur det känns att vara på i en helt ny värld och måsta klara sig själv.
  • Jag vet hur man säger "jag vill ligga med dig" på tyska

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.