Modebrud.se

Golden Globes 2017

Skådespelerskan Ruth Negga kan ha gjort det nästan omöjligt på en röd matta: Hon bar en klänning som var slående och spännande. Det krävde uppmärksamhet utan att betjäna upp klyvning, utan att ha en skåra som steg till avgrunden. Det smickrade hennes figur; det fångat fantasin. Klänningen var annorlunda men inte konstigt.

Evan Rachel Wood was enthusiastic about discussing her custom tuxedo.

Klänningen täcktes i silvermetallic paljetter, med bysten avgränsas i svart. Det var inte det minsta avslöjande, med sin juvel ringning och kort ärm. Den eleganta klänning såg ut som om det zippade upp fronten, vilket gör det verkar vara enkel, trots sin höga effekt, främmande glamour. På frågan om klänning på röda mattan, inte bara Negga notera att det var från Louis Vuitton, men hon lyckades även att nämna dess designer, Nicolas Ghesquire, en nick av uppskattning för att skapa det bara för henne. Den röda mattan är fylld med produktplacering, men Negga lyckats göra henne mini-kommersiell inte så fruktansvärt pinsamt.

Men de flesta kändisar helt enkelt såg flytta polerad och accessorised. De kanariefågel gula paljetter på en Michael Kors en axel klänning var en fantastisk kontrast mot Viola Davis djupt brun hud. Mandy Moore såg elegant i en Naeem Khan klänning med djupt V-ringning och en matchande udde. Tracee Ellis Ross var Glowing i en kristall-täckt axelbandslös slida från Zuhair Murad, fingrarna täckta med gnistrande ringar. Natalie Portman, som spelade i Jackie, påminde om 1960 i sin kola-färgad Prada klänning med sitt kristall broderi.

Ju större utmaning är för en skådespelare att gå på röda mattan bära något som gör dem verkar intressant – att varnar publiken på bara några sekunder att det finns en flerdimensionell person som bor bakom denna säsong karaktär. Det kanske du skulle vilja äta middag med dem eftersom det inte skulle finnas något att prata om förutom Hollywood. Bara kanske.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.