Modebrud.se

Allt du behöver veta om kylningen NYA BAG DOMINERAR DIN INSTA-FEED RN

Din första tanke var probs, ”vad är det?”, Följde kort efter, ”hur får jag en?”. Welp, undrar inte längre, för vi fick svaren.

hs-2

 

Det nya varumärket på blocket heter Alt. Armor, som specialiserar sig i TDF monogrammed läderväskor som inte kommer att bryta mot banken. Och med priser från endast 149 $, är det ingen överraskning att de redan har sålt ut.

En av de fyra vännerna bakom det nya varumärket är Cosmos egen redaktionella koordinator Josh Joynes. Så vi satt naturligtvis med honom för att prata om hur det verkligen är att starta ditt eget företag, tillsammans med några användbara tips som han kanske har för andra som vill göra samma sak.

”Att starta ett företag är inte lätt,” bekänner han, ”och vi är alla så tacksamma att vi har varandra, för att vi alla tar med någonting till verksamheten. Vissa av oss är mer kreativa och designorienterade, medan några av oss förutser siffror och övervakar budgetar. För att starta ett företag måste du verkligen se till att du ger alla delar av ditt företag den tid och den uppmärksamhet det behöver – från förpackning till trycktäckning, måste någon vara överst på den. ”

”Vi fruktade mest att trenden och marknaden hade varit mättade, så vi spenderade lite tid över ideen. Men baserat på det överväldigande svaret, och säljs ut ur ”Initial Bag”, har den rädslan blivit befriad och vi är så glada över framtiden. Vi kan inte vänta med att fortsätta att designa nya produkter och experimentera med monogramming av metall. ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.