Victoria Eliasson, studerande Storuman

Låt mig presentera

Jag, Victoria Eliasson, har konverterat till bloggskribent här på VK, så jag tänkte att det är bäst att presentera sig. WOHO! Here it comes.

Om jag säger så här :
Jag bor i Storuman. Det säger ju (för oss som är lokaliserade här för tillfället) kanske mer än tusen ord. Alla som bor här och är circus 16-25 vet hur trist det kan vara i renaste allmänhet. Många förknippar också Storuman med ’tristess’, vilket är ganska logiskt. Och ja, alla känner i stort set varandra här och rykten sprider sig lika snabbt som guppyfiskar förökar sig. Det vill säga väääldigt fort. Mycket typiskt för en småstad, litet samhälle, by, you name it. Men! Det finns ju självklart många ljusa stunder också här i ’Lill-uman’ eller ’Sug-uman’ som det även kallas. Jag har i stort sett alla mina närmaste polare här och dom är great! Jag bor hemma i ett stycke hus med mina päron och lika glad är jag för det … Eftersom jag har 122 kronor på mitt konto just nu! Det kostar att leva och framförallt kostar det att ta körkortet.

Själva Storuman, som ni hör, verkar ju inte särskilt intressant, så vi hoppar över det en stund tycker jag.

Min blogg kommer inkludera bland annat mitt vardagsliv, humor, musik, allmänna intressanta ting och kanske även några klagomål, eftersom jag är en mästare på att klaga.

VARNING! Jag är inte någon mästare på gramatik och ordval , så ni får räkna med det gubbar och gummor. Jag hoppas även att ni förstår er på min ’svengelska’ som kan krypa sig in i mina meningsutformningar.

Över och ut!

Plikten kallar! Mina marsvins klor har vuxit vilt nu i några månader, så dom måste klippas på studs.
Det kommer förhoppningsvis en mer intressant blogg imorgon folks! Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.