Victoria Eliasson, studerande Storuman

MMS, Hot Rod & dissar

HELG – inget för en pank, nykter och unfit tjej.
Då var man hemma och magen knorrar lite inför körkortet. Nervositeten sätter sig som lätt i mig och min mage av någon anledning. Men jag kommer klara det galant. Tycker bara det är allmänt jobbigt att jag måste hoppa in och jobba imorgon. Detta förbannade kassörsjobb. Och att de jämt ringer när jag har som mest att göra och när det passar sämst! Bara för att man är yngst på jobbet, så MÅSTE man hoppa in när dom vill ha ledigt etc. Bara allmänt irriterande att känna sig som en liten slit och släng på helger då man vill vara ledig. Det är ju typiskt. Men jag ska vara glad att jag får något i plånboken iaf.

MOVIENIGHT
Jag tänkte också säga att jag denna bella notte såg filmen ’Hot Rod’. Det må vara den roligaste och styggaste film jag sett på länge. Den går lite i stil med ’Napoleon Dynamite’ som är one of my personal favorites! Det var garanterat kvällens höjpunkt. På andra plats kommer : reprisen av ’100 höjdare’, som jag såg ikväll. Tv kan verkligen få en på bra humör så länge det inte är Ordjakten, Bilombyggnationer på Discovery, biljard, trav och poker.

MEN …
Nu ska jag pallra mig down stairs och hänga ut nyckeln så min fulla pojkvän kan ta sig in sen inatt. Hoppas jag hinner somna innan dess, för jag är grymt trött och orkar inte ta hand om någon drunk ass pojkvasker nu.

MMS och SMS – alltid lika kul när mobilen burrar till och man ser att man fått ett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.