Victoria Eliasson, studerande Storuman

Sunday

Om dagen kan stå för sitt namn det vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om en sådan dag som denna. Den har hitills vart grymt tråkig och ingen sol alls, iaf så långt mitt halvblinda öga kan se. No Sunday today!

TA TUMMEN UR RÖVEN VICKY
Onödighetens fader, det är jag, och det är vad ni i fortsättningen får kalla mig. Jag sov till klockan 13.40 idag. Och ja, vadå? är det något fel med det ? Bara för att jag har asmycket som måste göras, så är det väl galet smart sova bort en hel dag? Det trodde ju jag , MEN jag kan ju ha fel.

HYGIEN I HEMMET ?
Fortsättningen på dagen blev att glo på en repris av ’Rent Hus’. Och ja, dom hittade några maskar i soffan och några bakterier på toan hos den stackars ungkarlen. So what ? Det är väl bara mer eller mindre normalt. Mitt rum är ju rena bakteriehärden. Till exempel här bredvid mig nu har jag en mugg med något geléartat vitt i , som en gång i tiden kanske var mjölk. Eller kan det vara youghurt ? Och vid sidan av det en hög med använda snusar som legat och torkat i en dygn kanske. JA, jag är ett litet äckel, jag vet. Men jag har inte tid att bry mig om sånna väsentligeheter nu. Jag måste oroa mig för körkortet.

SMS – DAGBOKEN
Hmm .. vad har jag annars gjort idag ? Jo, jag har raderat SMS ur inkorgen på min mobil. Det är alltid kul att läsa inkomna SMS och skickade. Det är som att läsa dagbok. Till exempel den 22 november 2007 fick jag ett litet test inför helgen av Emmy :

’ Saker som är svåra att säga när man är full :

– oöverträffat
– innovativt
– preliminärt
– kvastskaft

Saker som är väldigt svåra :

– västkustskt
– konstitutionerad
– substantivera
– tillvägagngssätt

Saker som i stort sett är omöjliga att säga när man är full :

– Tack, men jag vill inte ha sex!
– Nej, ingen mer sprit för min del!
– Ledsen, men du är inte riktigt min typ.’

Ja, dessa kedjemeddelanden kan vara grymt jobbiga men ack så roliga om de inkluderar en viss grad av humor. Meddelanden som lyder i stil med ’ Du har blivit kysst av kärleks ängeln på den officiella kärleksdagen. Skicka vidare kyssen till minst 10 av dina vänner , annars kommer du att få sju års otur i kärlek’ … BUHUHU! Onaj, jag känner verkligen att jag måste skicka vidare… not. Hur orkar människor sitta och hitta på sånt här. Rätt ovärt liv.

Men nu, gott folk, så ska jag hoppa in i min bästa vän – duschen och sjunga en stund. Det är ett sådant perfekt eko där inne att till och med jag låter som självaste Bert McCracken.

Konichua bitches! eller hur det nu stavas i japan ? 日本 ?

En kommentar

  1. Markus

    ”Konichua”? Det närmsta jag kan komma på är ”Konichiwa” vilket som är en hälsning, typ ”Hej” eller ”God dag”.

    Jag antar du menade något i stil med ”Hej då” vilket som är ”Sayonara”.

    Just my 2-cents.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.