Victoria Eliasson, studerande Storuman

Röda korset

JagHIGH FIVE för kreativitet! Rödakorsetfynd 30:-

Röda korset och second hand är inte illa pinkat. Jag var inne och köpte en blå kjol där med prickar på för några veckor sedan. Det var inte så pjåkig. Ikväll har jag vart kreativ och sytt en underkjol till den för att få lite fluff, stil och stuk på den. 50tal it is. Får hoppas att vi kör 50talstema/brudfest imorgon nu då, så jag inte hållt på sy hela kvällen i onödan.

För övrigt så tycker jag att tillvaron är rätt lam. Jag är helt uppe i varv och taggad på att ha några rutiner, att göra något om dagarna… Men när jag kommer på : AHA! imorgon borde jag gå runt och höra om dom behöver jobb någonstans. Men frågan är : Vart i allt liv ska man fråga ? Önskar att jag hade kontakter… Men det har jag icket. Jobba är ju kul. Skola är kul. Nu Har jag inget. Usch. Jag ska ta tummen ur röven nu till veckan ska ni se.

Ikväll har jag köpt tyg och fållat kjol. Tidigare idag har jag köpt ett paket makaroner och en snusdosa. Jag har även kikat på Tradera och andra sidor och funnit mkt fina Ed Hardy-kläder som jag vill beställa. DOCK DYRT! dyrare än allt liv på denna jord. Linne 680 spänn. Man vill ju bara slå sönder datorn när man ser priserna på en del kläder. Tänk vad rik märkesdesignern måste vara. Jag vill också vara en rik designer 🙁

Har också funderat lite på det min mosters man sa. Han sa att jag skulle gå in på umeå universitets hemsida och kolla på ’Informatik’. Verkade intressant att dom hade några slags kurser i design där … Måste läsa mer och ta reda på det. Hade ju vart guld det!

Nu blir det sängen.. och kanske lite sömn om jag har tur 😉 Ha det gött så länge!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.