Victoria Eliasson, studerande Storuman

Mr pregnant

Min humor är sämst!

Jag satt och pratade med en vän ikväll via datorn och så skickade han den mest underbara och roliga länken jag någonsin skådat … ikväll i alla fall..
Det var en afrikansk, rätt fet person, som sjöng om att han hade bröst som en kvinna medan han satt och smekte sig själv över hela kroppen samtidigt med uppspärrade ögon och ett par fula löständer i käften. Det var verkligen kvällen höjdpunkt. Jag såg den om och om igen och skrattade tills jag grät.
MEN ! Jag vågar inte länka denna youtubefilm eftersom jag vet att det är många äldre som (kanske) läser min blogg och som knappast skulle finna det kul att titta på just detta. Det skulle kanske verka lite stötande. Vem vet ? (la upp en bild ist, sak samma , men ändå!)
Jag visade i alla fall den här filmen för min mor och min bror samtidigt. Min bror skrattade. Min mor fattade ingenting. Jag tror verkligen att vissa tappar humorn med åldern, men ni som inte gjort det ännu får en fet guldmedalj av mig! High five!

För övrigt så bestämmde jag mig för att jag skulle städa rummet idag eftersom det var en tråkig söndag och allting, men det blev inte av helt enkelt. Jag satt bara och funderade på att jag ville flytta och börja jobba eller plugga… sen fick jag ont i magen av alla möjliga och omöjliga tankegångar som flöt omkring i mitt huvud att jag sket i att städa helt enkelt. Så enkelt var det och så förblidde det.

God natt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.