Victoria Eliasson, studerande Storuman

Monster

JagLustigt…

Jag råkade vara lokaliserad på OKQ8 mellan 12.30-21.00 igår eftersom en anställd blev sjuk. Han blev sjuk och jag blev glad. Inte glad för att han lider i sjukdom, men glad att jag äntligen fick lite jobb för en gångs skull.

Men hur som helst. Monster Energy har tydligen lanserat en slags redbull-liknande vätskesubstans i samma storlek som en ölburk. De säljde nämligen som smör bland smågrabbarna. Det haglade in grabbar i åldrarna 10-15 som skrapade upp alla pengar de hade i börsen för att ha råd med så många 25kroners burkar som möjligt. Märkesdrickan var poppis trots priset och smaken tydligen. För om jag ska vara helt ärlig så var smakupplevelsen kanske inte riktigt värt 25 spänn. Då köper jag faktiskt hellre en stor cola för 23 kr och får dubbel njutning och dubbelt så mycket för cashen. Men det stördaste va allt var att jag fick höra av en kille att dom folk som köpt dom sålde tomma burkarna och fick pengar för dem ! tänk att dom till och med ville köpa en tom plåtburk bara för märkets skull!

Världen håller seriöst på att gå under…suck.

______________________________________________

Ikväll har jag hängt med mina brudar och snackat om allt och ingenting.
Vi kikade även på möbler och prövsatt massagefåtöjler på RA:s Möbler i Stensele. Det var kul att dom hade kvällsöppet. Det är så läskigt mysigt att bara gå där… även läskigt med tanke på vad huset använts som en gång i tiden. Det sägs ju att det spökar på den gamla sjukstugan 😉

Over and out

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.