Vintersportlördag med mycket motor och en tv-kalkon

Japp. Han gjorde det. Nils Fransson från Vännäs hade full kontroll på SM-rallyt. Körde med förnuft och känsla och vann närmast överlägset. Snyggt jobbat.

Mera motor under dagen:

Snöskoter: Petter Nårsa, Moskosel, hade de klart vassaste starterna i Lima och ingen var nära honom i första deltävlingen i årets cross-SM. Båda västerbottningarna Viktor Stenman och Fredrik Granberg hyllade unge Nårsa. Själva blev de fyra respektive sexa i Pro Open.

Enduro: Andra deltävlingen i vintercupen kördes på Bussjöbanan utanför Umeå. Micke Wincent, UAK, varvade runt utan misstag och ökade undan för undan avståndet till de övriga. Marcus Norman tvåa i mål, men över två minuter efter.

Dagens sämsta: SM-rallyt i TV. Fanns lite olika bud på vilka kanaler som skulle användas för livesändningen. Nu blev det för mig att kika på Viasat Motor. Det blev en präktig tv-kalkon.

Ingen tidtagning funkade så varken kommentator eller tittare hade en susning, även om man slog på datorn och hade livetidtagningen från Svenska Rallyt uppe, så var det bara förvirrande med den eftersläpning som där gällde. Viasats kommentator hade heller ingen koll på läget i klasserna, så Nisse från Vännäs i sin gula Ford fick åka runt utan minsta antydan till info om att killen faktiskt vann SM.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.