Underbara skräll + nattchock

Bergmans lopp kom ungefär lika oväntat som Teodor Peterson superskräll. "Hoppas han blir trea" tänkte jag när finalvarvet återstod och jag såg vilka som jagade. Björn Ferry påpekade efter loppet att det inte är alla som har åkfarten för att kunna vinna en sprint, men Bergman verkar ju definitivt ha det nu.

Ferry försvann redan i det första skyttet och tyvärr känns denna helg ganska över för honom nu. Men han brukar ju komma i gång typ tredje helgen eller något sådant..

Efter loppet bjöds media på en middag med tilltugg och dryck. Inget uppseendeväckande med det, men var däremot det som utspelade sig efteråt. De ryska komentatorerna drack, även om det inte fanns vodka, öl och vin. När vi sedan skulle hem trodde nog de flesta på taxi eller kanske en promenad, men icke.

Dimitri (Typ deras Ulfbåge) hoppade in i bilen, med övriga teamet som passagerare och gasade hem.

– In russia it´s okey, förklarde en i sällskapet.

Kulturen är aningen annorlunda kan vi konstatera. Jag har liksom lite svårt att se Ulfbåge, Popps eller någon köra hem Magdalena Forsberg, Per Elofsson och de andra ur Vinterstudion – i fyllan. Fort gick det för den delen också..

Idag väntar Peterson-sprint i Tyskland och Damsprint här i Östersund. Betydligt roligare än den ryska komentatorsskandalen.  

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.