Hur snabb är han?

Anlände lagom till lunch idag till Sveriges skidskytte-mecka, Östersund, för att skåda herrarnas träning. Jag vet inte riktigt hur jag skall förklara klimatet på plats, men frös gjorde jag. Det upplevdes som runt 25 minus, men det har nog mer med med is-vindarna på plats och vinterns snittemperatur  (typ sju plusgrader) att göra. Bilen visade -7, men blåser gör det – något som kan komma att ställa till det i helgen.

Ni som skådat de två inledande loppen vet att Björn Ferry startade lovande förra helgen, för att sedan ha sett ut att ta det väldigt lugnt i onsdag. Naturligtvis gjorde han inte det, utan en ojämn form-kurva får tillskrivas de olika loppen.

Känslan är att helgen blir något av ett kvitto på hur Björn Ferry ligger till i år. Att han kan skjuta tvivlar jag inte på, men hur snabbt åker Björn Ferry säsongen 2012/2013. Föregående säsong var han inte alls så snabb som jag hade hoppats på, och tror att han kan vara (även om det blev en del framgångar).
I helgen hoppas jag att den säsongen visar sig ha varit ett sådant där mellanår. Jag längtar efter ett spurtvarv som får Fourcad och norrmännen att vika ned sig, men framför allt vill jag se Björn Ferry på prispallen för första gången i Östersund.

Nu kör vi!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.