Nu har vi ett ”Ferry-läge”!

Åkningen var med tveksamhet "sådär" idag och kan förhoppningsvis bli bättre. Ett fullt skytte hade möjligtvis räckt till en plats på pallen, även om det hade blivit väldigt tufft. Cirka 30 sekunder hade han upp till pallen under lördagen, vilket dock bäddar för ett perfekt jaktläge under söndagen. Kollar man på vilka namn han har framför sig så finns en hel del okända herrar. Många av dessa lär inte klara pressen i morgon – något Björn brukar vara en mästare på.

Många sköt som synes bort sig idag, där ibland Bergman med hela fem bom i stå. Nämnde Bergman hade en del otur i sitt stående då vinden friskade till en aning just då.
Att just stå-skyttet höll till på vänser sida av vallen var i dag lite olyckligt. Vinden kom från höger, och på liggskjutningen(till höger) låg nog skyttarna på den mest skyddade platsen på hela området(bakom en vall och reklamskyltar).

En snabb titt på topp 30-listan visar totalt nio ligg-bom, medan stående renderade i totalt 44 bom bland de 30 bästa. En jätte-skillnad.

Åktiderna då?

1) Emil Hegle Svendsen, 22.39 minuter

2) Martin Fourcade, +3 sek

3) Dominik Landertinger, 6.5 sek

4) Carl Johan Bergman, + 14 sek

27) Fredrik Lindström, +40.5 sek

34) Björn Ferry + 50 sek (dock klart snabbare på spurtvarvet med 23:e tid)

2 kommentarer

  1. Michael Engstrom , Mirek Z

    Hej.
    Nu när ufc står utan tränare så undrar vi om vad som händer med Steve Galloway? Alla i umeå vet ju att han är en tränare som har levererat tidigare i form av resultat. Det vore ett tjänstefel att inte kontakta honom i dagens läge. Hoppas att detta kan lyfta debatten ang fotbolls framtiden i Umeå.

  2. Markus Isacson

    Svar till Michael Engstrom , Mirek Z (2012-12-02 13:34)
    Tror att du hamnat på lite fel blogg nu, men visst är det ett namn för debatten.
    Jag tror dock att han är något ”bränd” i fotbolls-Umeå just nu. Senast tyckte väl UFC-spelarna(vad jag hört) att han hade för höga krav och tuffa/trista träningar. Jag tvivlar på att han kommer tillbaka..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.