Ett stort frågetecken

Jag kunde efter distansloppet köpa att det med den vinden blir bommar. Ferrys fem var kanske för många då, men det var ingen kris. Idag bommade han på nytt tre och drog omgående ned rullgardinen. Den här gången går det inte heller att skylla på någon vind eller yttre omständigheter. Därtill var inte heller åkningen något att hänga upp i adventsgranen. 30:e plats och 1.07 efter suveränen Fourcade i spåret är minst 20 sekunder för svagt för den gode Storumansonen.

Torsdagens visar som tur är att det finns där samtidigt som både Fredrik och Carl-Johan ger laget bekräftelser på att de tränat rätt i sommar. Lindström var sjätte snabbast i spåret medan ”sneskytten” Carl-Johan var åtta.

Tredje dagen gillt i morgon. Då återstår att se om torsdagen eller lördagens skidåkning var ett undantag. Då återstår också att se om vi på fullaste allvar måste börja bli oroliga för Ferrys vanligtvis så stabila skytte.

I täten får vi hoppas på Lindström bara han hinner snickra ihop sin bössa i tid. Skidlegenden Tomas Wassberg var tydligen ute just nu och letade delar för fullt i spåret…

/ Sporten på plats i Östersund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.