Stjärnan jagar formen med ”privattränare”

Det återstår 2,5 vecka till världscuppremiären i Levi. Landslaget samlas till veckan för de sista förberedelserna inför den slalomövningen.

Men Charlotta Säfvenberg kunde inte hålla sig så länge, nej, hon drog i väg på ett eget träningsläger till Juvass, Norge.

– Ja, jag är här med pappa, så jag har ”privattränare”. Jag kände att jag behöver lite lätt träning innan vi ska fara på sista campen innan Levi. Pappa hade tid att följa med så det passade ju bra, säger Säfvenberg som nu ska försöka hitta lite självförtroende.

– Ja, det var tufft (på senaste lägret) i Pitztal. Det var inte de bästa förhållandena och jag känner att jag vill ha lite självförtroende så att det bara är att köra när vi kommer på precampen.

Är du själv i backen eller?

– Nej, det är ju lite snö överallt så Norges europacuplag är här, Tärnaby skidhem är här, Torsby skidgymnasium, en massa kids och i morgon kommer två norska skidgymnasier hit.

Var svenska landslaget ska ladda upp inför Levi återstår att se. Gällivare och Kåbdalis är förstahandsalternativ, så länge som det finns snö såklart.

ooo

Levi har för övrigt inte tokmycket snö just nu. I eftermiddag såg världscuphanget ut så här. Men med lite kyla lär det där nog ge sig.

levisent.jpeg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.