Stick & Virk

En garnomans bekännelser

Alla är vi barn i början…

I väntan på mitt garn tänkte jag underhålla er med några alster från förr. Detta är en virkad baddräkt till dockan Gustav. Tror jag var runt tio år när den tillverkades.

Koftan nedan vet jag inte om jag stickat eller om det var syrran. Lutar åt att det var syrran, jag har aldrig vart förtjust i att sticka ränder.

De här sockarna är dock nytillverkade. Jag hittade ett supermönster i Kreativ Stickning nr 9 2010 och har stickat lite olika varianter.

Det här hjärtat virkade jag igår och hängde som dekoration på en present. Det är virkat i Nora Madeira silvergarn och mönstret kommer från Slöjdmagasinet.

Och jag har äntligen tagit tag i babykofta nr två!! Koftan här under ska till Kronprinsessans bebbe och den jag håller på med nu är likadan fast stickad i gul babyull. Det är ju så tråkigt att sticka saker som man redan gjort, jag vill ju testa nya saker!!!

 

11 kommentarer

  1. Katrin Eriksson

    Hej!
    Jag undrar om jag kan ha sådan tur att du har mönstret till hands på det virkade hjärtat? Syslöjdsmagasinet har tyvärr inte sidan kvar med gratismönstret och jag var dum nog att inte spara annat än en nu oanvändbar länk. Sitter lite illa till då hjärtat är tänkt att vara en dekoration på en tröja som ska lämnas om 2 dagar så jag vore ytterst tacksam om du hade möjlighet att hjälpa mig. Jag kan betala för besväret om det är så. Tyvärr virkar jag inte så ofta så jag kan inte plocka ut mönster från en bild, stickar mest.

    God Jul o Gott Nytt År!

    Med vänliga hälsningar

    Katrin Eriksson
    [email protected]
    [email protected]

  2. Ella

    hej! vilket jättefint hjärta du gjort. jag letar efter ett att virka, men hittar bara engelska mönster vilket jag tycker är lite svårt att följa. finns möjlighet att få ta del av ditt mönster? mvh Ella

    • Karin Eriksson (inläggsförfattare)

      Hejsan

      JAg skickar ett mejl till dig där jag skrivit ner mönstret!!

      Hoppas det går bra!

      Mvh Karin

  3. Jenny

    Hej
    Vilket superfint hjärta. Som jag har letat efter ett mönster!
    Snälla kan du dela med dig av mönstret till mig oxå. Slöjdmagasinet verkar som sagt inte ha kvar mönstret på sin sida.
    Julen är ju över så jag tänkte virka i påskgult pärlgarn nr 8!
    Med vänliga hälsningar
    Jenny

  4. Carina Bing

    Hej, Jag letar också efter mönster till detta söta hjärta, men det verkar inte finnas mer. Skulle bli jätteglad om du ville hjälpa mig med det. Med vänlig hälsning Carina

    • Karin Andersson (inläggsförfattare)

      Hejsan

      JAg antar att jag kan skicka dig mönstret då det var ett gratismönster. JAg mejlar dig..
      Mvh Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.