Stick & Virk

En garnomans bekännelser

Onöjd

Garnet kom i tisdags och jag började med mössan samma kväll. Tämligen snabbstickad och idag testkörde jag den i 19.8 graders kyla. en Den höll värmen men jag är lite missnöjd i allmänhet. Öronlapparna sitter för nära ansiktet och de kunde ha varit längre. Den är rätt kort i nacken och liksom lös. Skulle vilja ha den tajtare. Nåja, gjort är gjort.

Jag har börjat på koftan också och har insett att den förmodligen kommer att bli min död. Bara början kan ju få en att tappa sugen. "Lägg upp 1053 maskor". ETTUSENFEMTIOTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uppläggningen tog 2 timmar och har hittils lyckats sticka 2 varv. Tröstlöst….

 

 

2 kommentarer

  1. Pysselfarmor

    Å så synd att du är onöjd – jag tycker den ser fin ut…litet fårskinn så där över den. Undrar om du kan blöta den litet grand och försöka justera den då den genom att ha den på ”skallen” och töja litet här och där…kanske en lösning till det bättre?

  2. Karin Eriksson

    Svar till Pysselfarmor (2012-02-04 12:05)
    Ja det kan jag ju försöka. Tror ändå jag ska sticka en till, kanske i nån häftigare färg. JAg har kvar av luddgarnet så det räcker till en till. KAnske rosa? Eller gul?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.