Stick & Virk

En garnomans bekännelser

Kermit

Lite Kermitvarning är det allt på dessa skapelser. Nedan har vi först en fuskpolo stickad i Järbo Vinga. Jag tittade på mönstret till en Thermis ( finns på Ravelry) och sen stickade jag den här. Jag lade upp 88 maskor på stickor 5 och stickade lite resår och lite mosstickning, med en öppning längst upp. Mina rosa glitterknappar passade perfekt

Och snart är lillans tröja klar. Mönstret är från Drops nr 22-31 och heter Julien. Det är i princip bara maskantalet som stämmer. Tröjan är stickad i grön och rosa Everyday Bebe på stickor 2,5. Det enda som stör mig är att randningen på ärmarna inte stämmer med tröjan, jag skulle naturligtvis gjort raglanärmar men nu är det onekligen försent…..

 

3 kommentarer

  1. Ellen

    Hej Karin, det var för ett tag sedan jag tittade in hos dig här. tröjan ser riktig fin ut och som du skrev den blir säkert bra för utehusaktiviteter och även för inomhus när det är ruggig väder som just nu!

    jag håller på att sticka till en liten grabb som är fortfarande spädbarn men jag behöver några roliga knappar också för det ena eller andra som är planerat. här i Lycksele finns bara sådana som har tantvarning över sig och passar varken färg eller min smak. har du någon speciell affär var du hitta sköna knappar inte bara secondhandaffärer eller internetshop??

    skulle vara härlig om du hade några tips!!

    mvh

    Ellen

  2. Karin Eriksson

    Hej ellen!

    Jag har köpt knappar i Lycksele på tyg och färgaffären mittemot Jysk (kommer inte ihåg vad den heter). Sedan handlar jag nästan det mesta i Stensele på tygaffären bakom ICA, både knappar och garn. Annars är det väl tyvärr på nätet man hittar det mesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.