Stick & Virk

En garnomans bekännelser

Massa mönster

016

 

 

 

 

 

 

 

Bara knapparna i nacken som saknas nu sedan är den färdig!!! Såna här tröjor är jättekul att sticka och fort går det.

Jag har använt mig av det här mönstret, Nr 15-17 från Drops, men jag stickade massa olika mönster istället, bland annat från häftet Tema 15 Klassikere.

15-1

 

 

 

 

 

 

 

 

015

 

 

 

 

 

 

Så fort jag har en fungerande bil ska jag åka till Stensele och köpa garn till äldsta dotterns tröja. Det blir en likadan men i andra färger som hon ska få välja själv (hjälp)!!!

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Karina

    Vilken fin tröja. Var har du köpt mönsterhäftet? Det verkar som om jag måste försöka mig på en sån tröja, jag hatar ju att montera när alstret är färdigstickat 🙂

    • Karin Eriksson (inläggsförfattare)

      Hej och tack!
      Tröja är suverän då man slipper sy i ärmar vilket jag inte gillar…. Jag fick med häftet när jag beställde garn till min Marius tröja från Garnkorgen. Det finns olika häften beroende på vad man är ute efter. Mejla butiken och berätta vad du är ute efter så hjälper dom dig.

      Mvh Karin

  2. Anne-Lie Briby

    Hittade en beskrivning på din blogg, som jag letat efter. Overallen i halvpatent som du har på din juli-sida, stickade jag flera exemplar av i början av 80-talet, ljusgula och rostbrun………….. Nu ska jag bli farmor och vill gärna sticka den igen. Har letat och letat och visst jag hade boken som den finns i men tydligen har jag kastat den i någon städiver………….
    Finns det möjlighet att få en kopia av beskrivningen?
    Nostalgi…………………..
    Mvh
    Anne-Lie Briby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.